Esti Mesék

Egy nyár története bájtokban!
Szabályok!

Friss topikok

  • VorosCsepel: Ez a googlemaps a gödörre mutatott, ami valahol Finnben van, most alázattal kérdem én, hova tűnt? (2009.05.09. 13:49) FYI
  • VorosCsepel: Szabotázs! index.hu/politika/belfold/metro0825/?main&rnd=980 (2008.08.25. 08:53) Gödör franchise
  • Fokhagymás Pisztráng: Akik a szalagkorlát túloldalán voltak (nem kevesen, tele volt a híd emberekkel), jól szórakozhatta... (2008.08.15. 11:53) A hőség levezetése
  • VorosCsepel: Rájöttem mire jók az ilyen fajtablogbejegyzések. Félelemkeltés. Ma reggel kétszer húzodtam vissza ... (2008.08.12. 09:57) Piros vs. kékek
  • Fokhagymás Pisztráng: Azt elfelejtettem írni, hogy a fogyás mindösszesen két sör volt, annyira fáradt voltam. Éjfé körül... (2008.07.31. 10:42) Gyere a Kertembe

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Káosz, pánik, szappan

2008.06.20. 18:28 | Fokhagymás Pisztráng | Szólj hozzá!

A tegnap este óvatos felvezetéssel kezdődött, gyönyörű ívet írt le, majd atomi szintű szétesésben tetőzött. Az egész úgy indult, hogy pár szaktárssal a Gyárból sörözős megbeszélést tartottunk a legújabb forgácsoló és esztergályoló gépek bevezetéséről. A helyszín egy félig puccos pub volt, nagyon nem kellemes belsővel és természetesen plazmatévén üvöltő focimeccsel. Nehéz barna söröket ittunk, megettünk egy fél marhát, és becsúszott pár pálinka is (nekem Unicum), mindezek ellenére - az elmúlt időszakban nem megszokott módon - sikerült visszafognom magam. A végén még ásványvizet is ittam (Unicummal természetesen).

Fél 1 fele kicsit pityókásan, de még teljesen tisztán bezártuk a boltot, szaktársak balra el, én pedig izzítottam a forródrótot. A terv az volt, hogy megnézzük, hogy alakul a WB-ben a tánctéravató party. Hívtam Nagy Felhőt: ő befáradt, tekintettel tekintélyes mennyiségű repülnivalójára nem kívánt az éjszaka hátralevő részében velem pusztulni. Hívtam VorosCsepelt, ő éppen leszállóágban volt Greincprotektorral, a magánhangzók összefolytak már a mássalhangzókkal.. Azt azért még megtudtam, hogy amíg én hol voltam, addig ők mit. És hogy Protektor lezúzta magát, lásd egy korábbi posztban. Mindenesetre abban maradtunk, hogy kibírjuk egymás nélkül az éjjelt.

A következő hívás célpontja A volt, aki jelezte már korábban is lealjasodási szándékát: próbálkozásom nem volt sikertelen. Épp a Gödör felé tartottak cimboráival igencsak emelkedett hangulatban. Gyors száguldás át Budáról Pestre, hipp-hopp már együtt is butultunk. A srácok 4-5(?) sörrel(?) előttem jártak (itt bántam meg az ásványvizeket). A lemaradás behozása úgy fél óra volt (intenzív sörnyelés következett). Érdekességgel is szolgált társaságuk, ugyanis hozzájuk csapódott egy rettenetesen betintázott pornószínésznőcske, valami Dzseni (egyénként A egy spanja pornóvideók és képek vágásával keresi meg a napi betevő sörre valót, és valahol útközben felismerte a csajszit, így került hozzájuk és derült fény kilétére). Szegény kislány (20 éves volt, keletről, nagyon nagyon butácska, és nagyon nagyon csúnyácska) rettenet mennyiségű oltást kapott, már-már sajnálni is kezdtük... Idővel elvesztettük a sorsa valószínűleg bukake vagy deepthoat bajnokság lett valamelyik rettenetesen szétcsapott mulatozó-társ (társak?) rendezésében..

Az emelkedett hangulat fokozása érdekében lenéztünk az akváriumba, ahol - meglepetésünkre - popdiszkós seggrázás zajlott éppen. Időközben megtisztelte társaságunkat jelenlétével K ll P, majd jóval később befutott I kolléga is. Idővel áttettük székhelyünket a pulthoz, és ott, nem tudom már kinek a fejéből - lehet, hogy az enyémből - pattant ki az ötlet, hogy ha már így szépen összeverődtünk, menjünk együtt bringával a Gyárba, majd alszunk ott pár órát a gyárszirénák megszólalásáig. Ez úgy 3-4 fele lehetett.

Gyorsan hazaugrott mindenki tiszta játszóruháért, megbeszéltük, hogy a nullakilométerkőnél találkozunk, onnan vesszük be a hegyet. Így is lett. Az odaúton A firkázott egy kisebbet (a játszóruháját egy 20 kilós túrahátizsákban látta célszerűnek elhozni, valószínűleg ez húzta le az aszfaltra). Az esést szerencsésen megúszta sérülés nélkül. Legnagyobb meglepetésünkre a teljesen kihalt úton egyszercsak egy fehér civil autó lassított mellettünk, és egy rendőr pattant ki belőle, a következő beszélgetés zajlott le (nagy vonalakban:)
- Fakabát (izgatottan): Kell segítség? Hívjak mentőt?
- A: Jól vagyok eöeöee..
- Én: Minderennen rrrendben.. Őőőő.. Csak leesett a láncaaa aa srácnak. Őőő, köszi.
- Fakabát: Akkor jó, viszlát.
Nem tudom, mennyire álltak keresztbe a szemeink, de szerencsére elfelejtette megkérdezni, mennyire vagyunk ittasak :)

Tovagurultunk, a napfölkeltét már útközben a hegyoldalból láttuk. Egy kis chill után a kertben bevonultunk a Gyárba, és szunyókáltunk műszakkezdésig pár órát. Reggel "frissen és üdén" csaptunk bele a melóba, és egész nap az a jelenet járt az eszemben a Fight Clubból, amikor a melóben összevert arccal sokatmondóan egymásra néznek a harcosok.

Címkék: sör pornó 18plusz gödör másnap

A bejegyzés trackback címe:

https://estimesek.blog.hu/api/trackback/id/tr21531138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása